Historija

O Grand kafi

Kafa predstavlja svakodnevni ritual, neizostavni dio našeg načina druženja, što potvrđuje fraza „idemo na kafu” koja označava poziv na druženje i način da s bliskom osobom provedemo dio svog slobodnog vremena.

Uz velik entuzijazam, posvećenost i ljubav prema kafi, devedesetih godina u Srbiji je stvorena prva privatna robna marka crne kafe, Grand kafa, koja je vrlo brzo pronašla put do srca potrošača.

Za samo nekoliko godina, zahvaljujući vrhunskom, ujednačenom kvalitetu i originalnosti, Grand kafa je zadobila povjerenje miliona ljubitelja kafe i postala vodeća robna marka u regionu. Suvereno drži vodeću poziciju na tržištima kafe u Srbiji, BiH i Makedoniji. Tajna savršene šoljice Grand kafe je u pažnji, stručnosti i posvećenosti kojom se odnosi prema svakom zrnu, u prepoznatljivom mirisu i okusu i povjerenju potrošača, o čemu najbolje govori podatak da u više od 2 miliona domova u regionu dan počinje uz Grand kafu.

Grand kafa je dio Atlantic Grupe, vertikalno integrisane multinacionalne kompanije čije poslovne aktivnosti uključuju istraživanje i razvoj, proizvodnju, kao i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 40 zemalja širom svijeta. Atlantic Grupa i Grand kafa, kao ponosni dio uspješnog tima Strateškog poslovnog područja Kafa, odlikuju se dinamičnim poslovanjem, bogatim portfoliom regionalnih robnih marki i snažno razvijenom vlastitom distribucijom.

Konstantnim usavršavanjem tehnologije i pažljivim osluškivanjem potreba tržišta, Grand kafa godinama stvara proizvode koji su pozicionirani u samom vrhu. Velik tim stručnjaka neprekidno radi na novim, savremenijim i atraktivnijim proizvodima, ispitivanjima kvaliteta, svakodnevnoj kontroli i unaprjeđenju originalne recepture.

Danas portfolio Grand kafe čine segmenti tradicionalne i instant kafe, s autentičnim robnim markama pažljivo izgrađenim za različite korisničke strukture i potrebe.

Grand kafu u sektoru tradicionalne kafe predstavljaju robne marke Grand kafa Gold, Grand Aroma i Grand DeLuxe.

Grand kafa Gold proizvedena je prema specijalnoj recepturi i namijenjena onima koji uživaju u tradicionalnom okusu jake domaće kafe s obilnom pjenom. Grand Aroma nastala je kao moderan odgovor na želje potrošača za finijim i urbanijim konceptom uživanja u crnoj kafi. Grand DeLuxe predstavlja vrhunski proizvod superiornog kvaliteta na tržištu, namijenjen pravim poznavaocima i ljubiteljima kafe.

Moderan i brz tempo života donosi nove potrebe, zahtjeve i navike. Osluškujući taj puls, Grand kafa uvela je proizvode prilagođene modernom načinu života i novim potrebama potrošača. Spajanjem tradicije, iskustva, znanja i ljubavi prema kafi nastao je idealan spoj, Grand instant kafa. Moderna, inovativna, široka paleta proizvoda instant kafe je ono što je potrebno svim generacijama, u svim prilikama, za svako raspoloženje i za svačiju dušu!

Stečeno povjerenje kupaca rezultat je konstantnog ispunjavanja datih obećanja i njegovanja pravih porodičnih vrijednosti. Ključna riječ za gradnju lojalnosti potrošača za Grand kafu je poštovanje. Upravo zbog te činjenice, Grand kafa je u stalnoj ekspanziji i danas predstavlja sinonim za uspjeh, najviši kvalitet proizvoda, moderno poslovanje i istančan pristup potrošačima i tržištu.

Kao lider, Grand kafa ima i obavezu i zadovoljstvo da svoje potrošače konstantno upoznaje s novim proizvodima, novim okusima, ali i da motiviše na usvajanje novih navika.

Poštujući želje potrošača i nudeći im više od okusa, Grand kafa je izgradila prepoznatljiv koncept uživanja u kafi – uvijek najbolji kvalitet, bogata lepeza proizvoda, prepoznatljiva aroma, vrhunski estetski užitak, inovativnost i dostupnost u svakom trenutku i na svakom mjestu. Koncept uživanja prenosi se jednostavnim korporativnim sloganom koji jasno poručuje da je suvereni vladar na tržištu kafe u regionu: I miris i okus – Grand kafa!

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge, upotrebljavamo sljedeće kolačiće: obavezne, analitičke i marketinške. Klikom na Postavke možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našem dokumentu Pravila upotrebe kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu!