Vijesti

Grand kafa dobitnik Digital Cup Awards 2022!

Ove godine je u Sarajevu održan prvi Social Media Summit koji je okupio na jednom mjestu najuspješnije domaće i regionalne stručnjake iz oblasti digitalnih medija, predstavnike vodećih kompanija i brendova iz BIH, agencije i neke od najvećih influensera sa domaće i regionalne scene. Kroz predavanja, praktične primjere i prezentovanje novih trendova i digitalnih transformacija, više od 300 učesnika imalo je priliku da proširi svoja znanja o kreiranju kontenta i vođenju profila na društvenim mrežama. U okviru Social Media Summita dodeljena su i priznanja za najbolje digitalne kampanje realizovane tokom prethodne godine. Grand kafa je dobitnik nagradnih priznanja u dvije kategorije: u kategoriji za najbolju influenser marketing kampanju i u kategoriji za najbolju Instagram kampanju na Insta Grand brendu.

Grand kafa je dobitnik nagrade Digital Cup Awarda 2022. za najbolju influenser kampanju „Vidim ti siguran dobitak“ koja je 2021. godine realizovana kroz saradnju sa četiri influenserke iz BIH: Jelenom Đokić, Nejrom Džombić, Asjom Sirbubalo i Ildom Humić. Kroz saradnju sa influenserkama postignuto je dodatno informisanje i povećano angažovanje publike u okviru kampanje što je rezultiralo velikim brojem prijavljenih učesnika u nagradnoj aktivaciji.

Kampanja „Samo uživaj“ brenda Insta Grand odnijela je priznanje za najbolju Instagram kampanju. U egzekuciji kampanje tokom 2021. godine angažovana je regionalna muzička senzacija Senida sa ciljem modernizacije imidža i približavanja mlađoj ciljnoj grupi. Na digitalnim kanalima „Samo uživaj“ kampanja je imala iznadprosječne rezultate u dosegu i komunikaciji ka ciljnoj grupi.

Insta Grand je bio i jedan od sponzora ovogodišnjeg Social Media Summita.

Nagrada

Povratak

Cookie policy

Da bi naša stranica ispravno funkcionisala i da bismo stalno unapređivali svoje usluge, upotrebljavamo sljedeće kolačiće: obavezne, analitičke i marketinške. Klikom na Postavke možete postaviti njihova ograničenja. Više informacija potražite u našem dokumentu Pravila upotrebe kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogući ili onemogući veb-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića koji su opisani u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve U redu!