Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSvježa mljevena kafa
Svježa mljevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#idemonakafu

#Zabava #Recept #Kviz #I miris i ukus #daimamovremenaPogledaj sve
Koliko dobro nas poznaješ?
Kviz

Koliko dobro nas poznaješ?

Upoznaj Grand Kafu

Neka tvoje popodne postane sinonim za uživanje i opuštanje

Bez obzira da li ste jutarnji ili popodnevni tip osobe, ne sumnjamo da većina vas na šoljicu prave domaće kafe pomisli “čim otvorite oči”. Upravo ta velika jutarnja šolja je doza motivacije, energije i trenutak za sebe bez kojeg ne počinjete dan.

A kada se obaveze završe, dolazi onaj dugo očekivani dio dana kada se možete potpuno posvetiti dragim ljudima, aktivnostima i malim zadovoljstvima koja vas ispunjavaju.

Neprocjenjiv osjećaj uživanja u gutljaju popodnevne kafe probudit će sva vaša čula i podići nivo energije. Zatim zastanite na trenutak ili dva i zapitajte se šta vas najviše ispunjava, čemu se već toliko dugo želite posvetiti, ali nikako ne stignete.

Sve je bolje kada se dijeli, pa ne zaboravite podijeliti neke zanimljive, svakodnevne situacije u razgovoru sa svojim ukućanima. Zajedno odvojite vrijeme da popijete svoju omiljenu kafu, prepustite se istraživanju zanimljivih igrica sa najmlađima i stvorite poslijepodneva za pamćenje. Svakoga dana treba kvalitetno provoditi vrijeme u krugu najmilijih. Zato neka šoljica domaće Grand kafe bude poziv na druženje i podsjetnik na ono za šta jednostavno morate imati vremena – za trenutke koji su zaista važni.

Iskoristite svoja popodneva za nove ili stare zanimljive hobije. Postoje razne zanimljive tehnike crtanja ili slikanja, koje će sigurno osloboditi vašu kreativnost, a u koje možete uključiti i najmlađe članove porodice. Ne sumnjamo da će to biti odlična prilika za mnogo smijeha i zabave. Ako se usput želite i zasladiti, pravac u kuhinju i potražite recepte za kolače. Sigurni smo da u vašoj kući postoji mnogo sastojaka od kojih možete spremiti jednostavne kolače, a uživanje u njima će biti potpuno uz šoljicu omiljene kafe.

Ako ponekad osjećate potrebu da budete sami sa sobom, i to je sasvim u redu. Želite se samo udobno smjestiti u neki kutak svojeg doma, maštati, sanjariti, čitati. Možete i “prelistati” šta ima novo na web lokaciji Grand kafe te pronaći brojne zanimljive tekstove. Iskoristite je i da biste domaću kafu skuhali baš onako kako volite i uživajte u svakom gutljaju. Ovakvi rituali veoma su važni za “punjenje baterija”.

I zato svako popodne pronađite trenutak za sebe, za osobe i stvari koje volite. Neka popodne bude novi početak dana koji ljubomorno čuvate i koristite na najbolje moguće načine. Vrijeme je dragocjeno, zato skuhajte svoju omiljenu Grand kafu i fokusirajte se na ono što je zaista važno!

Kako najradije provodite popodneva i sa kim ih volite dijeliti?