Otkrij savršenu kafu

Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationSvježa mljevena kafa
Svježa mljevena kafa
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationBlack ’n’ Easy
Black ’n’ Easy
Ground coffeeRight leaf illustrationSecond bean illustrationThird bean illustrationFourth bean illustrationFifth bean illustrationSixth bean illustrationFirst bean illustrationInsta Grand
Insta Grand

#idemonakafu

#Zabava #Recept #Kviz #I miris i ukus #daimamovremenaPogledaj sve
Koliko dobro nas poznaješ?
Kviz

Koliko dobro nas poznaješ?

Upoznaj Grand Kafu

Zašto iz kuće ne bi trebao izaći bez prve jutarnje kafe

Pozitivan stav je kao savršena šoljica kafe – ne počinjite dan bez njega!

Sigurni smo da je svakome od vas poznat onaj osjećaj buđenja sa željom da još malo spavate, makar samo 5 minuta duže. Pred vratima vas svejedno čeka novi dan, pun različitih izazova, zato osmijeh na lice i započnite ga s entuzijazmom! Nakratko zatvorite oči, duboko udahnite i pomislite na šoljicu omiljene kafe, na tu neodoljivu aromu i pun okus koji osjećate u svakom gutljaju. Upravo će vam ta šoljica vašeg nezamjenjivog napitka pružiti potrebnu dozu energije i motivacije svakog novog jutra, a vi ćete shvatiti zašto bi ona trebala biti sastavni dio vašeg početka dana.

Da li znate da su te prve jutarnje minute od neprocjenjive važnosti za dobar kvalitet ostatka dana? Jer koliko ste puta čuli da neko kaže ili koliko je vama samima kroz glavu prošlo da dan ne ide najbolje jer ste ustali “na lijevu nogu”? Nijedan odjevni predmet vam nije dovoljno dobar, gužva je u prometu, iznerviran ste jer kasnite – ima još mnogo stvari na koje biste se mogli požaliti. Međutim, često stvari nisu tako loše kako se ponekad čini. Opustite se, naoružajte se pozitivnom energijom i vjerujte da će se vaš pogled na sve izazove potpuno promijeniti.

Ako ste u gužvi, zastanite na trenutak i pozovite voljenu osobu kojoj će vaš poziv izmamiti široki osmijeh na lice. Recite prijateljima da ih čekate na zajedničkom mjestu nakon posla. Odvojite vrijeme za ono što je zaista važno u svakom danu – baš kao što uvijek nađete vremena za jutarnju šoljicu svježe mljevene Grand kafe koju pijete u miru, onako kako najviše volite i kako se najbolje opuštate. Kada je skuhate i cijeli dom zamiriše, na trenutak vam se čini da sve magično zastane, zar ne? Već pri prvom gutljaju osjetit ćete zahvalnost za one trenutke uživanja u savršenom skladu zavodljive arome i okusa koji obuzima sva vaša čula.

Nakon što vas šoljica kafe probudi i napuni pozitivnom energijom, razbistri i organizuje misli, biće vam mnogo lakše zakoračiti u dan.

Ne sumnjamo da ćete sa takvim stavom biti pobjednici u svakom svojem danu i izvući ono najbolje iz njega. Kontinuitet je izuzetno važan, zato pažljivo birajte svoje rituale da biste jutro započeli kako treba. Buđenje, kafa na šporetu, osmijeh na licu i svaki dan će sigurno biti dobar!